Välkommen

Det är en sån tid i livet där jag var och varannan dag bara känner för att skriva av mig vilket nu har lett till en rensad blogg och en ny början. Hur aktivt det blir vet man aldrig, men jag skriver inte för någon annan utan för mig själv, och att kunna gå tillbaka på vad som har hänt. 

Så vem är jag? En tjugoettårig tjej med livet framför sig, basically. Jag bor i en liten men väldig trevlig håla som heter Cabo Roig som ligger i södra Spanien, utanför Alicante. Här bor jag själv i en lägenhet och trivs lika bra som fisken simmar i havet. Jag lever livet bland drinkar, solsken, jobb, vänner, musik och livsglädje; något som inte alls var lika välkänt hemma i kalla Sverige.

Just nu lever jag för stunden. Det som händer händer och jag tar varje dag som den kommer. Jag njuter. Men, den vanligaste frågan är, "längtar du inte hem?". Nej, jag saknar inte Sverige som land. Men givetvis saknar jag mina närmsta vänner och familjen. Jag försöker hälsa på så ofta jag kan i förhållande med jobb och annat. Men samtidigt så har jag mitt liv här och för en gångs skull känns det stabilt. Jag trivs. Jag är glad. Jag lever

Det är en öppen blogg, fritt fram för alla att läsa men som sagt, jag skriver för mig och ingen annan. Don't like it? -Följ inte. Enkelt ändå 🌹

En början och fortsättning följer, men inte ikväll. Sängen ropar och ögonlocken känns tunga. Sov gott, vem som än läser. 

(null)Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar