Sunday lunch

Vilken mysig dag. Började morgonen med en långpromenad med vovvarna vid 07 längs med havet och bruset av vågorna mot bergsklipporna. Kollade på soluppgången och njöt trots att vindarna var lite småkyliga. Kom hem vid strax innan 10 och hoppade in en lååång varm dusch. Satt på balkongen och bara funderade på livet en stund medans trafiken susade förbi runt hörnet. 

Tog ut Bella och Bailey vid lunch innan dem fick följa med till Vicky & Ollies, en restaurang här nedanför husknuten, där vi möttes upp av Elly och hennes dotter Summer. Hade en sååå mysig sunday lunch med dem och sååå gott det var. Sunday lunch på det äkta brittiska sättet är verkligen något som faller mig i smaken men jösses så mycket mat det kan få plats på en tallrik... lär med all sannolikhet vara mätt för dagar framöver! Avslutade med cappuccino och skitsnack i en timme innan jag gick till parken och lät hundarna springa av sig. Klockan är strax efter 18 och jag har precis kommit hem. Jag ligger och vilar och hundarna sover gott nedanför sängen. 

(null)

(null)

Snart dags för ett för ett välbehövligt Skype-samtal med syrran innan det ska tas itu med tvätt, disk och lite annat som behöver göras här hemma. Jag hoppas att ni har haft en liks bra söndag som jag, ångestfri i vetskapen om att jag är ledig framtills lördag 😉 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar