Fix-dag

Vilken dag! 

Gick ut igår och kollade på Italien-Sverige med en av mina italienska vänner här nere. Man kan ju milt säga att stämningen var spänd men vilken lättnad - Sverige till VM! Det slutade med några glas vin, lite tequila och ett härligt umgänge med fina vänner. En väldigt bra kväll som slutade med att jag kom i säng vid halv 6 imorse efter en tur med hundarna när jag kom hem. 

Strax efter 09.30 var det upp för promenad och vid 11 kom Penny förbi så då tog vi ytterligare en vända. Blev en tur på lite drygt en timme med tjöt och sen landade vi på Vicky & Ollies för frukost och hundarna fick vatten. 

När Penny skulle åka hem erbjöd hon sig att ta med monster ett och monster två för att barnvakta medans jag fixade hemma med städning, disk och tvätt, alla dem där måstena som man har till och från. Sååå skönt att slippa ha dem två springandes runt fötter a under tiden. Hann även med jobbet en snabbis för att kika mitt schema och sen blev det en mysig middag med Heidi, Johan och Sabina. Vardagslyx! 

(null)

Fortsatte och gjorde klart det sista med städet innan Penny kom och lämnade av Bella och Bailey. Direkt ut på en promenad innan vi gick hem och slumrade till på soffan. Efter det har vi precis varit på en långpromenad på två timmar nu och snart är det dags för sängen. Såå skönt med ett par lediga dagar när man känner att man får gjort saker! 

Får avsluta med en bild på dum och dummare som Penny skickade tidigare. Det är tur att de åtminstone är söta när dem sover! 

(null)



Jenny skriver:

Låter som en perfekt dag 😃

Annie skriver:

Härlig dag du haft och maten ser god ut! ;)

Hoppas du får en bra dag :)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar