En av dem där dagarna...

Allting har gått i ett idag. Ena stunden har det känts som att tiden inte räcker till och andra stunden så tickar klockan aldrig framåt. 

Började morgonen med en långpromenad med Bella och Bailey längs med stranden. Var ute i lite drygt 2 timmar och jag måste erkänna att jag uppskattar att detta numera är ett av mina dagliga måsten. Jag jobbar stenhårt på att dem ska bli helt rumsrena och Bella är i nuläget bättre än Bailey, men vi kämpar på. Vi kom hem vid strax efter halv tio och just då kände jag inte för att göra någonting... Helt slut efter att trassla med heltidsjobb och valpar - och alla måsten.

(null)

(null)

(null)

Slängde in en tvätt och tänkte igenom vad som behövdes göras; disk, tvätt, städ. You name it. Oooch sen la jag mig på soffan och sov i två timmar innan jag behövde göra mig iordning för jobbet och innan det lämna hundarna hos hundvakten. Jag orkar inte. HELT slut. 

Väl på jobbet gick allt relativt. Fick veta att jag skulle på möte imorgon och sen var det mer eller mindre full rulle hela arbetspasset. Jag tackade gudarna när klockan slog 23 och det var dags att larma och låsa kontoret för hemgång. Svängde direkt förbi och hämta hundarna, gav dem mat så fort vi kom hem och därefter direkt ut. Satte i lurarna och bara andades för stunden. Imorgon är en ny dag med massa måsten och sen är jag ledig fredag till söndag. Tid att vila, diska, tvätta, träna hundarna - men i lugn och ro. Jag längtar. 

En dag till innan långhelg måste jag väl kunna ta mig igenom?! Om vi då bortser från att klockan redan närmar sig 02 på natten och hundarna brukar väcka mig vid 06.30-07... Suck. Jag hoppas ni har haft en bättre dag än jag har. Sov gott 😴Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar