Hello


En nyrensad blogg innebär en ny start, i alla fall för mig här och nu. 
 
Så vem är jag? En snart 21-årig tjej som spenderade sina första 15 år i Trollhättan för att därefter förflytta sig till Kungsbacka. I Kungsbacka bodde jag mellan hösten 2012 till våren 2017 då jag förflyttade mig för nya äventyr - i Spanien. I skrivande stund har jag bott i Spanien i lite närmare sex månader och jag trivs för närvarande helt okej. Vädret kan nog vara det bästa med att bo här, men även alla människor som är så oerhört vänliga och välkomnande. 

Här nere lever jag ett vardagsliv med jobb, vänner och en hel del äventyr. Jag har träffat en hel del nya människor och äntligen börjat komma till rätta efter att ha gjort den största förändringen i mitt liv som var att flytta till ett främmande land på egen hand. Det blev en svackor början men jag har lärt mig mycket längs vägen och efter många om och men börjar livet äntligen ordna upp sig.
 
Hur länge jag tänker bo här är för stunden oklart. Jag har lämnat mitt liv i Sverige och flyttat hit på obestämd tid så om jag åker tillbaka om 6 månader eller ett år vet man aldrig. Vem vet, kanske blir jag här längre än så? Tiden får avgöra, just nu vill jag bara leva för stunden utan alla måsten och krav, förväntningar och stress.
 
Jag tänkte i alla fall starta upp bloggen igen, mest för att använda det lite som en dagbok för mig själv att kunna gå tillbaka och bläddra i när jag känner för det men även för att vänner och familj ska kunna ''följa'' med på lite som händer här nere. Bilder, ord, vardag. En blandning av lite allt som allt helt enkelt. 
 
Fritt fram att följa om det finns intresse för det och vid frågor välkomnas allt, stora som små. Jag hjälper gärna till med tips och en hjälpande hand om intresse för att prova bo i Spanien finns! 

"you only live once, but if you do it right, once is enough"
Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar